Konsert

MONK MOODS KVARTETT

Bergen huser den fremste tolkaren av Thelonius Monk i Europa - i kveld kan du høyre Knut Kristiansen i fullt driv med KK Kvartett

Sardinen USF
Torsdag 4. desember
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Kr 200 / 170 / 100
Billettsalg ved inngangen og forsalg på Ticketco.no

KNUT KRISTIANSEN piano / ZOLTAN VINCZE saksofon / SIGURD ULVESETH bass / FRANK JACOBSEN trommer

Kåkå – to stavingar som maner fram bilete av myndig autoritet og briljant pianospel. At Bergen huser den fremste tolkaren av Monk i Europa er ein vesentleg, men ikkje utfyllande del av historia om Knut Kristiansen – undervegs har han lagt grunnlaget for eit yrande jazzliv og musikkundervisning i byen, starta storband og vore (og stadig er!) ein vesentleg formidlar av afrikansk og latinamerikansk musikk. I kveld blir det lyden av Monk i tett samspel med nokre av byens finaste musikarar.

Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.