Konsert

KARL SEGLEM

Tingingsverket frå Vossa Jazz 2012 er på lanseringsturne med ny plate

Fredag 26. september
Sardinen USF
Dørene åpner kl. 20.00 // konsertstart kl. 21.00
Kr 200 / 170 / 100
Billettsalg ved inngangen og forsalg på Ticketco.no

KARL SEGLEM tenorsaksofon, bukkehorn, antilopehorn / SIGRID MOLDESTAD hardingfele, vokal / HÅKON HØGEMO hardingfele / LARS JAKOB RUDJORD tangentar / ANDREAS ULVO tangentar / SIGURD HOLE bass / KÅRE OPHEIM trommer

Tingingsverket frå Vossa Jazz 2012 er på lanseringsturne med ny plate. Musikar, komponist og NORCD-sjef Karl Seglem har i mange år vore ei tydeleg røyst i grenselandet mellom jazz og folkemusikk. Saksofonisten spelar verdsmusikk med røter i det urnorske, få – om nokon – har skapt ei så elegant blanding av det moderne og det tradisjonelle. "Etter hvert som hardingstrenger og digitale tangenttoner satte farger på sull og chants, og trommer og bass fanget urrytmenes urbane (og rurale) etterkommere, hektet Seglem på seg tenorsaksofonen, minnet oss nok en gang om at han er en av landets ypperste på instrumentet…" (Dagbladet)

Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.