Konsert

JØRGENSEN / ISUNGSET / APELAND

Tre av Noregs framste improvisatorar møtest i melodisk kappestrid denne kvelden

Sardinen USF
Torsdag 2. oktober
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Billetter kr 200 / 170 / 100
Billettsalg ved inngangen og i forsalg på Ticketco.no

TERJE ISUNGSET perkusjon // PER JØRGENSEN trompet, vokal // SIGBJØRN APELAND tangentar

Kvar for seg er dei leiande på sine instrument, saman kan kva som helst skje. Terje Isungset kjenner vi frå langt samarbeid med Karl Seglem, og i dei siste åra på isinstrument. Per Jørgensen er nok mest kjend for trompetspelet sitt i Jøkleba, men har bergensaner heilt attende til Bergen Bluesband. Organist Sigbjørn Apeland har bakgrunn frå kyrkjemusikk og folkemusikk, mellom anna i samarbeid med Nils Økland og Berit Opheim, men også som jazzimprovisator i 1982.

Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.