Konsert

IHF CHICAGO SEXTET

Ingebrikt Håker Flaten tar turen frå USF til Sardinen med sin eigen sekstett

Sardinen USF
Fredag 28. november
Dørene åpner kl. 22.00 / konsertstart kl. 23.00
Kr 200 / 170 7 100
Billettsalg ved inngangen og i forsalg på Ticketco.no
NB: Konsert med Gregory Porter i Røkeriet i forkant, spesialpris ved kjøp av billetter til begge konsertene

INGEBRIGT HÅKER FLATEN bass / JEFF PARKER gitar / DAVE REMPIS OLA KVERNBERG fiolin / JASON ADASIEWICZ vibrafon / FRANK ROSALY trommer

Superbassist med stålfingrer i Atomic og The Thing. Lyrisk salmetolkar med Håkon Kornstad. Ingebrikt Håker Flaten mestrar det meste som bassist, men er også ein komponist og bandleiar å rekna med. Han bur no i Austin, Texas, men har tatt vare på medspelarane sine undervegs, og har samla dei i sin eigen sekstett. Frie former, pønkete popmelodiar og ekstrem energi frå avant-garden sitt svar på Paul Chambers.

Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.