Konsert

EIVIND AUSTAD TRIO

Jazzleiaren på Griegakademiet er også ein superb utøvar på pianoet - i kveld blir det Austad i trioformat med bass og trommer

Torsdag 4. september
Dørene åpner kl. 20.00 // konsertstart kl. 21.00
Kr 200 / 170 / 100
Billettsalg ved inngangen og i forsalg på Ticketco.no

Jazzgeneralen på Griegakademiet er også ein fabelaktig utøvar. Med bakgrunn frå jazzlinja i Trondheim, er pianisten godt etablert som frilansar i Bergen, i samspel med mellom anna Kjetil Møster, Ole Amund Gjersvik og Ole Hamre. Bandet speler i hovudsak eigne komposisjonar, saman er dei ein ekspressiv pianotrio i toppform og toppklasse. «…a quite decisive unit which moved with taste and clarity along the more interesting corners of trioism.» (AllAboutJazz)

Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.