Konsert

BAJAZZ MED GOOD TIME CHARLIE

Bajazz er for både store og små - alle som er barn inni hovudet. Denne sundagen blir det bluesrundtur på sunnfjorddialekt med Good Time Charlie

Sardinen USF
Søndag 12. oktober
Dørene åpner kl. 13.00 // konsertstart kl. 14.00
Kr 80. Barn under 2 år gratis.
Billettsalg ved inngangen og i forsalg på Ticketco.no

ARLE HJELMELAND sang, munnspel // STEINAR KARLSEN gitar, sang // EINAR OLSSON trommer, sang // MORTEN SKAGE bass, sang

Oppstemt bluesrundtur med Good Time Charlie. Konserten passar for vaksne, born, folk med sunnfjordsdialekt, og med humoristisk sans. Publikum blir tatt med på ei inkluderande musikkreise der musikarar og publikum skal finne ut kva som er ”Blåsus” i musikken. Kva er det som skjer med oss når vi høyrer musikk og får lyst til å le, danse, hoppe og synge med. Bandet har markert 30-årsjubileum og har latt seg inspirera av Språkåret 2013 med å utgje bluesbasert barneplate!

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.
Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet.
Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.