Kunst

UTSTILLING: Iiris Pessa & Pekka Kainulainen

Siste kunstprosjekt før sommeren kommer fra Finland og vi får både billedkunst og performance i Visningsrommet og ute i bygatene

Fredag 6. juni er det klart for et nytt kunstprosjekt i Visningsrommet. Denne gangen er det den finske duoen Pekka Kainulainen og Iiris Pessa som presenterer henholdsvis performance og bilder/video.
Velkommen til åpning fredag 6. juni kl. 18.00. Alle er velkomne - fri adgang.
 Prosjektet varer t.o.m. 15. juni.

Åpent i Visningsrommet kl. 13.00 - 17.00 hver dag unntatt mandag.Det blir performance hver dag fra 10. til 15. juni med start fra Finnegården kl. 12.00 gjennom sentrum til USF.

Iiris Pessa (1962) arbeider med tema relatert til natur og det naturstridige. Hun kombinerer ofte maleri og bilder med video, gjerne i samme verk. I Visningsrommet vil hun ha utstilling, mens kompanjongen Pekka Kainulainen gjør performance både i Visningsrommet og ute i byen. Noen er gjerne kjent med Pekka Kainulainen (1956) fra før; han besøkte Bergen i 2013 med performance bl.a. i Galleri 3,14. Pekka arbeider i alle disipliner. Tematisk beveger han seg i feltet mellom nordisk mytologi og ny-finsk kultur, kanalisert via figurer, personligheter, som går igjen i hans performancer.


Se også www.pekkakainulainen.fi

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.