Konsert

SONDRE LERCHE

Support: Silja Sol og Jesse Marchant. Vi gleder oss til å høre Sondres elegante croonerprock fra storescenen på USF

Røkeriet USF
Lørdag 8. november
Kl. 20.00
Kr 280 Forsalg Ticketco.no

Vergeordning for de under 18 år - info om vergeordningen her

Hans rykende ferske singel, Bad Law, bærer bud om en artist som stadig ønsker å utforske nytt musikalsk terreng. Låta er noe av det friskeste og mest dansbare man har hørt fra Sondre, og har alt blitt omtalt som en av årets sterkeste singler. Det knytter seg utvilsomt skyhøye forventninger til albumet Please, som ventes i september, og som ser ut til å være noe av det mest spennende vi har hørt fra Lerche så langt i karrieren.

Arrangør: Made Management

Facebookevent her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.