Konsert

SIWAN SEKSTETT

Jon Balkes Siwan, nå med ny vokalist: Mona Boutchebak

Sardinen USF
Fredag 12. september
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 200/170/100
Forsalg Ticketco.no

Sidan det originale Siwan som med album på ECM vann den tyske kritikarprisen i 2009 har prosjektet til Jon Balke tatt mange formar og hatt ulike medlemar. Komposisjonane er ei musikalsk vev av filosofiske og litterære samanhengar og set ein ny standard for kva ein kan oppnå når musikarar med ulik bakgrunn trekkjer i same retning. Jon Balke sjølv er ein framifrå komponist og tangentmann med bakgrunn frå mellom anna Jøkleba, Magnetic North Orchestra og Batagraf.

JON BALKE tangentar / MONA BOUTCHEBAK vokal / KHEIR EDDINE M’KACHICHE fiolin / BJARTE EIKE fiolin / HELGE NORBAKKEN perkusjon / PEDRAM KHAVAR ZAMINI perkusjon

Kun unummererte sitte- og ståplasser.

18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.