Konsert

MORTEN HARKET

NB: UTSOLGT "Brother"-albumet har gjort suksess og Harket gjør en ekstra runde med konserter til utvalgte spillesteder i høst

Røkeriet USF
Fredag 19. september
Dørene åpner kl. 19.00
Support: Dan from Norway kl. 19.30
Morten Harket: ca kl. 20.20
NB: UTSOLGT
Kr 485
Forsalg Bilettservice.no

Kun ståplasser. Noen sitteplasser i barområde.
Reserverte rullestolplasser på galleri (så langt det er plass).
To plasser reservert for HC-parkering foran USF-huset ikke langt fra hovedinngangen.
Nærmeste parkering for alle andre er i Klostergarasjen.
Garderobe.
Kom i god tid for å unngå kø.

Som vokalist og grunnlegger av a-ha er Morten Harket Norges største popstjerne gjennom tidene. Nå er Harket endelig tilbake med et nytt soloalbum med tittelen «Brother».

Det er nesten 30 år siden Morten Harket og a-ha slo gjennom med låter som «Take on Me» og «Hunting High and Low», og bandet står fortsatt i historiebøkene som Norges største musikalske eksportvare noensinne. Sammen med a-ha har han oppnådd større internasjonal suksess enn noen annen norsk artist eller band.

Førstesingelen «Brother», som hadde verdenspremiere på årets Spellemann-show har høstet strålende kritikker, og VG spådde Harkets største solo-hit på årevis. Når Morten Harket tidligere i år har opptrådt i de største byene i Europa, har det store begivenheter og utsolgte hus overalt. Morten Harket gjør en rekke fesitvaler i Norge i sommer før han gjør fire konserter i Norge i høst, der Bergen får besøk fredag 19. september.

Da er det bare å glede seg til Morten Harket og hans band inntar USF Verftet fredag 19. september. Sist han spilte i Bergen, på avslutningsturnéen med a-ha for noen år siden, fylte han Brann Stadion og etterlot seg nærmere 25.000 begeistrete publikummere. Denne gangen er formatet atskillig mer intimt, men det er ingen tvil om at Harket vil både bevege og begreistre sitt hengivne publikum.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.