Konsert

MØSTER! SLEPPEFEST

Saksofonista Kjetil Møster med Eilertsen, Ryan og Kapstad i bandet slipper plate nummer to

Sardinen USF
Fredag 19. september
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 200 / 170 / 100
Forsalg på Ticketco.no

Bergen sin eigen Kjetil Møster har satt saman eit stjernelag etter eige hjarte som no er klar med andreplata. I tussmørket mellom jazz og rock har han med seg Kenneth Kapstad og Snah frå Motorpsycho, og Nikolai Hængsle Eilertsen frå Big Bang og Elephant9. Sjølv vekslar Møster mellom livet som popstjerne i Datarock, og stadig utforskande, nyfiken og nyskapande musikk i sine eigne prosjekt. Rock-inspirert, energisk og mørkt, med eit mål om å formidle stil, intensitet og tradisjon frå John Coltrane i ein moderne kontekst.

KJETIL MØSTER saksofonar / NIKOLAI HÆNGSLE EILERTSEN bass / HANS MAGNUS RYAN gitar / KENNETH KAPSTAD trommer

Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.