Konsert

HELLBILLIES

Stinn brakke var det sist de var her - og det er ingen grunn til å forvente annet denne gangen! NB: UTSOLGT. Det selges ikke billetter i døren.

Røkeriet USF
Fredag 5. desember
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21:00
KONSERTEN ER UTSOLGT.
Vergeordning for de under 18 år - informasjon her

Helllbillies er ett av landets fremste og mest populære konsertband, noe de så til de grader viser på sitt nye livealbum ”LEVANDE LIVe”. Albumet inneholder 15 låter tatt opp under bandets Norgesturné ifjor og fram til februar i år, med opptak fra Trondheim, Stavanger, Porsgrunn, Ås, Drammen og Oslo.

Foruten selvskrevne konsertklassikere som ”Den finast eg veit”, ”Råka tå ei pil” og ”Eg æ på gang”, er flertallet av live-låtene hentet fra Hellbillies’ tre siste album ”Spissrotgang” (2007), ”Leite etter lykka” (2010) og ”Tretten” (2012). Disse låtene har aldri tidligere vært utgitt i liveversjon.

Etter at Hellbillies slapp sitt forrige albumet "Tretten" meldte Dagsavisen at "Hellbillies må være Norges beste band", mens Dagbladet begrunnet sin femmer med at Hellbillies fortsatt har "en fantastisk evne til å låte nye og friske hver gang de entrer en scene eller gir ut nytt album". Her vestpå ga Bergens Tidende terningkast fem og konkluderte at ”Tretten er et av årets mest solide album, uavhengig av sjanger”.

Men, det er like mye som liveband vi har lært Hellbillies å kjenne og fredag 5. desember er Hellbiilies tilbake i Bergen og USF Verftet. Sist gang de besøkte Bergen, i mars 2013, var det stinn brakke og stor stemning på USF.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.