Konsert

ENSLAVED

Enslaved vender kursen hjem igjen etter alle turnéene i verden utenfor - nå er det endelig vår tur til å oppleve musikken fra albumet RIITIIR live

Røkeriet USF
Lørdag 1. november
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 300 / 250
Forsalg www.billettservice.no

Vergeordning for de under 18 år - informasjon om vergeordning fra Bergen Live

Enslaved slapp Spellemannsnominerte «RIITIIR» i 2012. Mens hele verden har fått gleden av å høre materialet live, har Bergen ventet tålmodig. La oss for ordens skyld kalle de gjennomførte konsertene øving - det kan jo aldri bli godt nok i hjembyen - men nå er de klare. Og det så til de grader.

1. november er det endelig mørkt nok, og Enslaved står på scenen på USF Verftet og serverer nedstemt musikk fra store deler av sin karriere. Har du gått glipp av ting tidligere, har du lært og gjør det ikke igjen. Har du aldri gått glipp av noe før, begynner du ikke nå.

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.