Konsert

BILL FRISELL

Frisell og bandet gir oss "guitar in the space age"

Sardinen USF
Onsdag 12. november
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 300 / 270 / 200
Forsalg Ticketco.no

Gitarlegenda Bill Frisell, som sist vitja oss med musikken til John Lennon, grev vidare etter kor han kjem frå. Denne gongen tar han tak i populærmusikken laga like etter Telecasteren var fødd og som inspirerte han til å bli gitarist. Med ein lyrisk Friselsk twist utforskar han musikken til Duane Eddy, Chet Atkins, Chuck Berry, The Beach Boys og mange fleire – musikk som den lågmælte gitaristen med eit typisk understatement beskriv som «rich with possibility.» Musikk for både hjarte og hjerne...

BILL FRISELL gitar
GREG LEISZ mandolin, pedal steel
TONY SCHERR bass
KENNY WOLLESEN trommer

Kun unummererte stå- og sitteplasser.

18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.