Konsert

AUDREY HORNE

Det her blir du andpusten av - ett av landets aller beste rockeband live

Røkeriet USF
Lørdag 11. oktober
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 250 Forsalg Billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år - se info her

Bergensbandet Audrey Horne har hatt et eventyrlig år. Deres fjerde album "Youngblood" gikk rett inn på topp ti på VG-lista og avisens anmelder Stein Østbø trillet terningen til seks funklende prikker. Førstesingelen "Redemption Blues" var også blant Dagbladets 25 beste norske låter i 2013. På kontinentet ble "Youngblood" månedens album i prestisjetunge rock- og metal-magasiner som tyske Rock Hard og Metal Hammer. 

Som om ikke det var nok, når den norske utgaven av Metal Hammer skulle gjøre opp status for årets plater, havnet Audrey Horne på førsteplass. Det er altså liten tvil om at bergenserne har truffet de riktige akkordsammensetningene. Men kanskje enda viktigere: Publikum har vært minst like begeistret som kritikerne når kvintetten har turnert klubber i Europa og bergtatt festivalpublikum på store utendørsscener.

Det er nemlig fra scenekanten at den klassiske hardrocken Audrey Horne serverer virkelig skinner. Misforstå oss ikke, bandet fungerer selvsagt utmerket hjemme i stuen også, men sangene får en ekstra dimensjon når det energiske bandet fyrer av den kollektive turboen. 

Det er lett å bli panegyrisk når man snakker om sine egne, men vi tør påstå at Audrey Horne er et av de aller beste rockebandene Norge har å by på om dagen. Og dersom du har en forkjærlighet for band som Led Zeppelin, Kiss og Thin Lizzy og Whitesnake er vi sikker på at du vil være enig med oss.

De vil garantert gjøre oss bergensere stolte og andpustne.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.