Konsert

ANGUS & JULIA STONE

Bergen Live presenterer de australske folk-pop-søsknene Stone som er aktuelle med nytt album på ettersommeren og påfølgende turné

Røkeriet USF
Tirsdag 18. november
Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart ca kl. 20.00
Kr 300 Forsalg Billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år - info om vergeordning her

Det australske søskenparet har i tur og orden fylt opp på både John Dee og Rockefeller (på 17. Mai!) i Oslo. Hva er vel mer naturlig da enn å utvide horisonten, og inkludere Bergen på sitt kommende Norgesbesøk? Tirsdag 18. november står de på scenen på USF Verftet. Dét blir en solid godbit i høstens ellers sterke konsertprogram i Bergen.

Historien om Angus & Julia Stone er akkurat så spesiell som den er naturlig for et søskenpar. Oppturen ville nesten ingen ende ta etter en brakdebut. Både hos kritikerne og hos publikum hadde de høstet lovord og stor oppmerksomhet for sine to første album. Men brått så sa de stopp, og den suksessfulle duoen ble omgjort til to solokarrierer.

De var begge godt fornøyde med å kunne gå i sin egen retning, men plutselig grep enn beskjegget amerikansk produsent inn. Rick Rubin ville jobbe med dem, lage et nytt album. Det var for fristende til at de klarte å takke nei. 

Samarbeidet ble fruktbart, for avsted til Los Angeles bar det og noen måneder senere hadde de et album klart. For første gang satt de i samme rom og laget låter, de jammet med andre musikere, Rubin klarte å gjøre det gøy å jobbe sammen igjen.

I begynnelsen av august slippes albumet, og noen måneder senere besøker de både Oslo (17.11) og Bergen (18.11). At vi gleder oss, er et av sommerens desiderte understatements. Dette blir stas.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.