Konsert

TEAM ME + SUPPORT LUDVIG MOON OG SUN AGE

Perfect Sounds Forever gir oss Team Me og releasefest for nytt album

Røkeriet USF
2. oktober
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 20.45
Kr 225
Billettforsalg Ticketco.no
Vergeordning for de under 18 år - last ned info og skjema her

Supportband: Ludvig Moon og Sun Age.
FB event

Mandag 1.september er Team Me endelig ute med nytt album!
Etter to svært begivenhetsrike år med omfattende turneer verden rundt, utgivelsen av  det kritikerroste debutalbumet ”To The Treetops!” som vant både Spellemannspris og internasjonale musikkpriser, trakk Team Me i 2013 seg tilbake i de Hedmarkske skoger for å lage nytt album.

Nå er Team Me klare med ny musikk, den første lyden av albumet ble sluppet tidligere i vinter i form av singelen ”F is For Faker” som gikk rett inn på P3 sin A-liste. Slippturneen i Norge ble helt utsolgt, deriblant Parkteatret i Oslo.
Albumet er produsert av bandet selv i samarbeid med Hasse Rosbach som det siste året har produsert blant annet Moddi og Einar Stray. Første del av albumet ble spilt inn i Athletic Sound i Halden og Albatross studio i Oslo, før bandet tok med seg mannskap og utstyr og ferdigstilte arbeidet i et ombygd fjøs i Elverum.

«Dette høres ut som fortsettelsen på noe stort» Dagsavisen 5/6 (anmeldelse av F is For Faker)

 «Tre minutters musikalsk magi. Perfekt pop, intet mindre.» Østlendingen 6/6 (anmeldelse av F is For Faker)

www.teamme.no

www.facebook.com/TeamMeBand

www.twitter.com/teammeband

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.