Konsert

KAKKMADDAFAKKA 10 ÅR!

Det som skulle være et engangsprosjekt med tittelen Kakkmaddafakka, ble til ti år med livejobbing. Nå blir det jubileumsfest!

Røkeriet USF
Fredag 14. november
Dørene åpner kl. 21.00
Konsertstart ca. kl. 22.00
Kr 290. Forsalg Billettservice.no
NB: KONSERTEN ER UTSOLGT
Arrangør tilbyr vergeordning for de under 18 år
- se info og lenke til nedlasting av vergeskjema her

I 2014 feirer Kakkmaddafakka sitt 10-årsjubileum. At tenåringsgjengen fra Bergen ville bli en av de mest suksessrike bandene som noen gang har kommet ut av Norge virket usannsynlig i 2004. Men for Kakkmaddafakka har det vært planen hele veien. Musikken deres var like forvirrende som bandnavnet, men det tok ikke lang tid før deres underholdende liveshow nådde massene, og interessen fra verdens fremste festivaler var enorm. Bl.a. Montreux Jazz Festival, Secret Garden Party og Rock am Ring har alle blitt gjestet av denne forfriskende galskapen fra Bergen. I sitt tiende år som band, med økende antall fans på verdensbasis, og med imponerende prestasjoner å se tilbake på, er Kakkmaddafakka mer sultne enn noen gang. Fredag 14. november tar de med seg sitt univers og inviterer sine norske fans til USF Verftet for jubileumsfest!
18 års aldersgrense.
Arrangøren tilbyr ikke ledsagerordning.

Arrangør: Stageway v/Lasse Kinden www.stageway.no
Bandets nettsider www. kakkmaddafakka.com
FB event

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.