Konsert

GREGORY PORTER

To jazzkonserter i kveld: Den nye store jazzvokalisten Gregory Porter i Røkeriet først, og deretter Ingebrikt Håker Flatens sekstett i Sardinen

Fredag 28. november
Røkeriet USF
Dørene åpner kl. 20 / konsertstart kl. 21
Kr 450/390/350/320/250
Ulike  billettkategorier
Forsalg Ticketco.no

Det kan kjøpes billett til én eller begge konsertene.

GREGORY PORTER I RØKERIET USF KL. 21
Sjølv om Gregory Porter blir hylla som den nye store jazzvokalisten og er no signert på legendariske Blue Note, så har han behaldt begge beina på jorda og held fram med det han kan aller best: Å synga eigen og andre sin jazz og soul best i verda. Ikkje overraskande blir han samanlikna med Nat «King» Cole og Kurt Elling. På scena er han høgrøysta og lågmælt med same truverde, enten det er historieforteljing i eigne soulkomposisjonar eller besøk bakover i den amerikanske songskatten.
_______________________

IHF CHICAGO SEXTET I SARDINEN USF KL. 23
Superbassist med stålfingrer i Atomic og The Thing. Lyrisk salmetolkar med Håkon Kornstad. Ingebrikt Håker Flaten mestrar det meste som bassist, men er også ein komponist og bandleiar å rekna med. Han bur no i Austin, Texas, men har tatt vare på medspelarane sine undervegs, og har samla dei i sin eigen sekstett. Frie former, pønkete popmelodiar og ekstrem energi frå avant-garden sitt svar på Paul Chambers.
INGEBRIKT HÅKER FLATEN bass / JEFF PARKER gitar / DAVE REMPIS OLA KVERNBERG fiolin / JASON ADASIEWICZ vibrafon / FRANK ROSALY trommer

Ønsker du billetter bare til IHF Chicago Sextet, klikk her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.