Film

BALKAN NEW FILM FESTIVAL: VEGETARIAN CANNIBAL

Dette er en medisinsk skrekkfilm om korrupte gynekologer og virkelige, sjokkerende hendelser fra kroatiske sykehus

CInemateket USF
Fredag 9. mai kl. 20.00
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100
Billettsalg ved inngangen like før visning.
Festivalpass kr 300

Danko Babic er en ambisiøs og umoralsk gynekolog ved Kroatias ledende fertilitetsklinikk. Da hans kollega Bantic utnevnes til klinikksjef starter Danko en hemmelig krig for å velte sin rival. Distrahert av sin nådeløse kampanje gjør Danko en rekke fatale feil som fører til døden for en pasient.

Filmen er prisbelønnet ved filmfestivalen i Pula i 2012, var en del av det offisielle programmet (Festival Selection) på Raindance Film Festival i London og FEST i Beograd. Den var også Oscar-bidraget fra Kroatia i kategorien Best Foreign Language Film i 2013.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.