Film

BALKAN NEW FILM FESTIVAL: THE FORGER

Historien om en forfalsket forbrytelse, på slutten av 60-tallet under Tito, en tid da forestillingene om et rettferdig og hederlig liv kollapset

Cinemateket USF
Lørdag 10. mai kl. 19.00
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100
Billettsalg ved inngangen like før visning
Festivalpass kr 300

Tiden er preget av det store studentopprøret i 1968 og er begynnelsen på slutten av den store illusjonen kalt Jugoslavia.

Andjelko er rektor ved en ungdomsskole i en liten bosnisk landsby, Dubica. Han tror på Jugoslavia og tilber sin president Josip Broz Tito. Andjelko gjør imidlertid en alvorlig forbrytelse; han utsteder falske vitnemål. Men han gjør det ikke av egeninteresse, for han er en hengiven filantrop. En nabo avslører Andjelkos hemmelighet til politiet, og Andjelko blir tvunget til å flykte til storbyen, noe han gjør ulovlig. I storbyen møter han på en klassekamerat…
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.