Film

BALKAN NEW FILM FESTIVAL: LOVE ISN'T ALWAYS ON TIME

En spennende og romantisk historie om jakten på ekte kjærlighet, selv når det virker umulig

Cinemateket USF
Lørdag 10. mai kl. 17.00
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100
Billettsalg ved inngangen like før visning.
Festivalpass kr 300

Lettbent romantisk komedie fra Serbia
Giftermålet til en vellykket ung advokat utløser en bred interesse og livlige kommentarer i det lille samfunnet. Han er en ettertraktet ungkar i den lille byen, men gifter seg med en fremmed jente fra storbyen Beograd. Det ingen vet er at bak bildet av tilsynelatende idyllisk kjærlighet og ekteskapelig lykke finnes opprørende hendelser mellom det unge paret.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.