Film

BALKAN NEW FILM FESTIVAL: BEHIND CLOSED DOORS

Prisvinner ved indiefestivalen WorldFest: En historie om seksuell trakassering og mobbing i arabisk kultur

Cinemateket USF
Søndag 11. mai kl. 21.00
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100
Billettsalg ved inngangen like før visning.
Festivalpass kr 300

Behind Closed Doors
er en historie om seksuell trakassering og mobbing i arabiske land. Samira er en ung, attraktiv og lykkelig gift marokkansk kvinne. Men én morgen er alt forandret.

I begynnelsen av filmen forteller kvinnens venninne at lederen Albachir uventet fikk en ny jobb og vil bli erstattet av en ny leder. Samira blir svært overrasket over nyheten fordi Albachir er elsket av alle i selskapet, mye på grunn av sin godhet, oppriktighet og respekt for de ansatte. Den nye lederen bedriver imidlertid seksuell trakassering og mobbing, men det er vanskelig å bevise hans skyld. Dette påvirker naturlig nok sterkt både kvinnens karriere og hennes personlige liv.

Filmen vant Juryens spesialpris ved den 46. WorldFest i Houston, USA i 2013.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.