Konsert

MOTIF & KIT DOWNES

Motif har dobbeltdate denne fredagskvelden, med Kit Downes og Lucy Railton

Dørene åpner kl. 20 / konserstart kl. 21
Bilettsalg Ticketco.no

ATLE NYMO Saksofon, klarinett / EIVIND LØNNING trompet / OLE MORTEN VÅGAN bass / HÅKON MJÅSET JOHANSEN trommer  / HÅVARD WIIK piano MICHAEL THIEKE klarinett / KIT DOWNES tangentar / LUCY RAILTON cello
 
Med fokus på groove vil bandet gje publikum ei oppleving med nesten telepatisk interaksjon, eksploderande rytmar og vakre balladar. Sidan starten i 1999 har Motif vore eit band som kontinuerleg krysspollinerar ulike stilar, enten det er frie parti eller element frå popmusikk – alltid med energi og trøkk! I kveld har dei dobbeldate med Kit Downes frå Troyka og Acoustic Ladyland, og supertalentet Lucy Railton på cello.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.