Utstilling

MASTERUTSTILLINGEN I DESIGN - KHIB

Årets utstilling har tittelen Action/Reaction, og 20 avgangsstudenter viser sine prosjekter

Visningsrommet USF
Fra 2. mai til 15. mai
Åpning fredag 2. mai kl. 18.00
Åpningstider:
Mandag-onsdag: kl. 11 - 17
Torsdag-fredag: kl. 11 - 20
Lørdag og søndag: kl. 12 - 17

Gratis adgang.

Årets masterutstilling har fått navnet"Action/Reaction". Et fellestrekk ved prosjektene er at de står som reaksjoner på samfunnsutfordringer og kommenterer tendenser i samtiden, men viser også forslag til konkrete løsninger på utfordringene.

Prosjektene har blitt utviklet gjennom modige og nysgjerrige undersøkelser med en grunnleggende forståelse for menneskelig natur, behov, sanselighet og funksjonalitet. Gjennom prosjektene reflekterer studentene rundt temaer som flerbruk, uformell bosetting, veifinning, daglige objekter, bevissthet om naturmangfold, rekreasjon, mellommenneskelige forhold, det digitale liv og designerens rolle. 

Årets avgangskull fra masterstudiet i design ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen er vårt mest internasjonale noensinne, med 20 studenter fra åtte land, blant annet fra Island og Indonesia. 

I utstillingsperioden blir det også et seminar 15. mai: "Å skape rom for å skape".

Les mer om masterstudiet i design.

Khib Logo liten

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.