Konsert

KORTREIST JAZZ: MARTIN VINJE TRIO MED DAHL & DAHLE

Nærjazz med med lokale musikere

Dørene åpner kl. 20
Konsertstart kl. 21
Billetter Ticketco.no

MARTIN VINJE piano / PETTER ASBJØRNSEN kontrabass / KNUT K NESHEIM trommer / THOMAS T DAHL gitar / OLAV DALE saksofon

Trioen tar utgangspunkt i eit akustisk pianotrioformat, men utvidar lydbildet med bruk av elektronikk og oppfinsam orkestrering. Leikande komposisjonar får spontan form og retning på konsert. I tillegg til jazz er  dei også inspirert av impro og samtidsmusikk. Publikum med store øyrer vil også finna klassiske referansar. For dette høvet har dei slått seg saman med to av dei finaste instrumentalistane i byen.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.