Konsert

CIRRUS

Bergen Jazzforum gir oss gratis jazz med Cirrus - nytt og kritikerrost band med lekker kammerjazz

Dørene åpner kl. 20 / konsertstart kl. 21
Gratis inngang.

Ifølge Allaboutjazz.com:
Even by Norway’s heady, incredibly eclectic standards, Cirrus’ stunning debut marks it out as one of the most original groups to have emerged for some years. Tuneful yet experimental, grooving and beautifully haunting, Méli Mélo is a breath of fresh air that seems set to launch Cirrus onto the major touring circuit. Essential listening. Les hele anmeldelsen her.

EVA BJERGA HAUGEN vokal / INGE W BREISTEIN saksofonar / THEODOR B ONARHEIM kontrabass / STEIN INGE BRÆKHUS trommer

Debutplata tok kritikarane med storm. Dagsavisen meinte "årets album så langt," Natt & Dag kalte ho "...et mesterlig stykke jazzskive." Musikken? Heftige rytmar, iblanda nord-indisk, fransk chanson og eksperimentell popmusikk. Intimt og improvisatorisk, heile tida med melodisk teft. Med ny plate og ny musikk er det duka for ein strålande aften.

Hør her: https://soundcloud.com/cirrusquartet/finlande
Bandets nettside: http://www.cirrusquartet.com/

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.