Konsert

BAJAZZ: Miss Tati

Digg musikk for barn og voksne: Fengende soul og hiphop fra Bergens egen Miss Tati

Dørene åpner kl. 13
Konsertstart kl. 14
Kun kr 50 for voksne og barn
Forsalg på Ticketco.no

Busett i Bergen, bakgrunn frå Portugal og Angola og eit uendeleg friskt pust på den lokale og vokale soul- og hiphopscena i byen. Utanom soloprosjektet sitt er ho tungt involvert i Landmarkfenomenet Fagernes Yacht Klubb og ikkje minst i soulbandet The Go-Homes. Dette er ein konsert korkje du eller bornet ditt har lyst å gå glipp av!

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.
Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet.
Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.
Billettprisene ligger på et konsekvelnt lavt nivå og koster 50,- for voksne og barn.

Barn under 2 år kommer gratis inn.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.