Lukket arrangement

ARKITEKTURDAGEN 2014

Årets største konferanse for arkitekter og tilgrensende faggrupper
Info fra www.arkitektur.no:

Årets største konferanse for arkitekter og tilgrensende faggrupper, Arkitekturdagen, vil i år finne sted i Bergen 11. september. Arenaen blir USF Verftet som ligger idyllisk plassert ved bredden av Puddefjorden, på vestsiden av Nordneshalvøya.

Arkitekturdagen 2014 vil ta for seg relasjonen mellom by og land. Denne relasjonen har endret seg dramatisk de siste 30-40 årene, og det er en fornyet interesse i det regionale som vi ønsker å utforske. Vi vil utforske hva som er den fremtidige relasjonen mellom by og land og hvilke muligheter dette gir arkitekturen og arkitektene.

I tillegg til selve Arkitekturdagen vil det arrangeres debatter, befaringer, utstillinger, byvandringer og andre arrangementer over flere dager, fra 10. – 12. september. Bergen Arkitektforening, Bergen Arkitektskole og Bergen kommune er allerede inkludert i arbeidet med Arkitekturdagen og de ulike arrangementene. NAL håper at de lokale arkitektene vil se dette som en mulighet for å bidra til at dette blir dager fylt med debatter, diskusjoner, sosialt samvær og at viktige arkitekturtemaer blir diskutert lokalt så vel som nasjonalt.

- Jeg gleder meg nok en gang til å få samlet landets arkitekter for å diskutere og sammen utvikle arkitektonisk viktige temaer. Dette er en fin mulighet for meg å absorbere hva som skjer og hva som diskuteres i bransjen. Og vi håper Bergen er klar for mer enn 500 arkitekter, sider Tor Inge Hjemdal, fagsjef i NAL.

Lukket arrangement.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.