Konsert

STEEL PANTHER - support: Frk. Fryd

Et lite stykke Hollywood! Fenomenet Steel Panther til Bergen for aller første gang, med store mengder hår, humor og hysteriske tekster

Røkeriet USF
Mandag 4. august
Dørene åpner kl. 20.00
Showstart kl. 21.00
Kr 350
forsalg Billettservice.no

Vergeordning for de under 18 år
Info og vergeskjema her: http://bergenlive.no/sitefiles/1/Vergeskjema/Steel_Panther_verge.pdf


Bandet som startet som en parodi på den fargerike hårmetal-scenen som regjerte Sunset Strip i Los Angeles på siste halvdel av 80-tallet, har i dag blitt et hit-maskineri av stort format.

Steel Panthers fantastiske kombo av humor, hysteriske tekster og stadionstore hardrock har for lengst vokst seg ut av Hollywoods svette rockeklubber og ut på de store scenene. Da gjengen besøkte Oslo i vinter, fylte de Sentrum Scene til veggene bulte, så utsolgt var det.

Humor og tullball til tross, Steel Panther er ingen lettvektere i rockefaget. Da bandet turnerte med Mötley Crüe i 2011, ryktes det at hovedbandet hadde store problemer med å hamle opp med sine yppete lillebrødre. 

Vokalist Michael Starr høres ut som en krysning mellom David Lee Roth og Jon Bon Jovi og har et register og en stemme som utfordrer de fleste innen sjanger. Gitarist Satchel er en shredder av rang og det gynger forskriftsmessig av kompet til Lexxi Foxx og Stix Zadinia. 

Bandet har så langt rukket å gi ut to album under navnet Steel Panther. Både "Feel the Steel" og "Balls Out" gikk til topps på Billboards Comedy-liste. I april kommer gjengens tredje plate, "All You Can Eat".

Da er det bare å stålsette seg for moderne klassikere som "Asian Hooker", "Gloryhole", "Death to All But Metal", "Just Like Tiger Woods", "Community Property" og "Party All Day". Det er i alle fall ingen tvil om at det blir fest på lokalet.

Frøken Fryd spiller support.

Presentert av Bergen Live & Live Nation

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.