Konsert

KLUBB YACHT ROCK 5 ÅR

Fagernes Yacht Klubb - en gruppe musikere med big love for 80-tallets glade vestkystrock - fyller 5 år og fyller samtidig Røkeriet med 1000 bursdagsgjester. Bli med!

Røkeriet USF
Lørdag 23. august.
Dørene åpner kl. 21.30
konsertstart kl. 23.00
Kr. 220 (180 BT-kort)
Billetter i forsalg på Billettservice.no

18 års aldersgrense

Fagernes Yacht Klubb har vært et enestående eventyr. Sommeren 2009 startet eventyret. En gjeng indiemusikere ble samlet av en felles forkjærlighet for Michael McDonald, Steely Dan, Hall & Oates og Toto. Siden den gang har de skapt legendariske konsertopplevelser!

I august i fjor sprengtes alle grenser og Rockefeller og Kvarteret ble utsolgt på forhånd, og alle som var der kan skrive under på at det var en av de beste kveldene i hele 2013. Alle sang med, alle danset, det fantes ingen grinebitere og (nesten) alle var enige om at perioden fra 1972-1984 var den epoken hvor den beste musikken ble skapt.

Dette er i ferd med å bli en god tradisjon, og lørdag 23. august 2014 inviteres det til Klubb Yacht Rock 5 år på USF. Vi garanterer gjesteartister, ekstraordinær dekorering, mye konfetti, ballongslipp, ping pong og toppen av kransekaka: Fagernes Yacht Club kommer selvfølgelig tilbake; tightere enn noen sinne.

Som support kommer selvsagt de orginale Yacht Rock DJs!
Ship o'hoi, matroser - vi sees!Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.