Konsert

Den elleville festen VI 2014 UTSOLGT

Vennligst ikke ring og spør etter billetter. Det er utsolgt.

NB: UTSOLGT
Alle scener på USF
Lørdag 20. september kl. 19.00


Velkommen til Den Elleville Festen VI. Dette er festivalen som hvert år samler store deler av Bergen sin musikkscene under samme tak på USF, og som legger sin stolthet i å oppdage nye lokale talenter tidlig. Festen byr på 4 scener og mer enn 30 live-artister og djs, alt komprimert i tidsrommet mellom kl 19:00 og 03:00. Vi lover en fest du sent glemmer. Artistlisten vil bli oppdatert fortløpende. Sjekk facebookeventet jevnlig.

Honningbarna / Calyx & TeeBee / Aurora Aksnes / Fjorden Baby ! / LInt / Silja Sol / Yoguttene / Gabrielle / Yung Lean / Christine Dancke / Ole Mjøs & Bjørn Torske / Slick Shoota / O. Martin / Drippin / Broen / Made in Sane / Chain Wallet / Alexander von Mehren / Gabrielle m.fl.l

Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd - det er alltid rift om billettene når det nærmer seg.

Facebookevent her.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.