Konsert

TNT - Intuition Tour 2014

Det er 25 år siden albumet Intuition kom ut. Det må feires, og nå er TNT på veien igjen med Tony Harnell!

Røkeriet USF
Lørdag 1. mars
Dørene åpner kl. 20 / konsertstart kl. 21
Kr 375 Forsalg Billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år, last ned info og skjema her.

Amerikanske Tony Harnell, regnet som en av rockens fremste vokalister, er nå tilbake i TNT sammen med en av verdens mest respekterte gitarister Ronni Le Tekrø, og trommeslager Diesel Dahl. I 2014 feires 25 års jubileet til det legendariske INTUITION-albumet. Med høydepunkter derfra og hits fra resten av bandets karriere, blir dette garantert en kveld du okke vil gå glipp av. Seven Seas, 10 000 Lovers (In One), Listen To Your Heart, My Religion, Everyones A Star, for å nevne noen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.