Konsert

PIANOLABORATORIUM MED ELSE OLSEN S.

Mens de voksne er på Francois Sarhans konsert kan barna utforske innsiden av et piano sammen med Else Olsen S. Rett over gangen.

Like ved Studio USF
Lørdag 22. mars kl. 17.oo

Passer for barn 5 - 10 år som liker å slå seg løs. Pianoet kan bestikkes med gummibiter, maskinbolter, treskruer og bildeler. De får også komponere for instrumentet og høre resultatet i opptak etterpå.

Else Olsen S. er pianist (preparert piano) og komponist, jobber spesielt med Open Form-musikk og er for tiden kunststipendiat ved Griegakademiet med prosjektet Open Form – en utvidet utøverrolle. Utdannet ved Norges musikkhøgskole, samt studier og utøvende arbeid med de amerikanske komponistene Christian Wolff og Pauline Oliveros.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.