Konsert

Kortreist jazz: Kjetil Møster

Byens egen supersaksofonist har på ny satt sammen et rivandes bra jazzlag og inviterer til kortreist jazz på USF

Sardinen USF
Tirsdag 6. mars
Dører kl. 20 / konsert kl. 21
Kr 150 / 50 (medlemspris)
Billetter i forsalg på Ticketco.no

Kjetil Møster - saxofon
Eivind Austad - piano
Magne Thormodsæter - kontrabass
Frank Jakobsen - trommer

Kjetil Møster har på ny satt saman eit stjernelag etter eige hjarte. I tussmørket mellom jazz og rock vekslar han mellom livet som popstjerne i Datarock, og stadig utforskande, nyfiken og nyskapande musikk i sine eigne prosjekt. Rock-inspirert, energisk og mørkt, med eit mål om å formidle stil, intensitet og tradisjon frå John Coltrane i ein moderne kontekst.

18 års aldersgrense (vergeskjema for dei som har ungdom under 18 med seg er tilgjengelig i døra).
Kjøpte billettar refunderes ikkje.
Rabatterte billettar er berre gyldig ved å vise fram medlemskort eller rabattbevis ved inngangen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.