Konsert

GIG-AKADEMIET MED DAG ARNESEN

Etablerte jazzmusikere i samspill med jazzstudenter fra Griegakademiet

Sardinen USF
Søndag 16. februar
Dørene åpner kl 14.00
Konserstart kl. 15.00
Kr 50/0 (medlemspris)
Billetter i forsalg her

GIGakademiet vart starta opp hausten 2010 som eit prosjektsamarbeid mellom Griegakademiet si jazzlinje og Vestnorsk Jazzsenter, der jazzstudentar frå Griegakademiet får anledning til å samarbeide med profesjonelle musikarar. Denne gongen er det Dag Arnesen som nyttar høvet til å spele med dei unge og lovande jazzmusikarane.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.