Kunst

CAPE MALAY CURRY AND CARGO THOUGHTS

Kurator Clare Butcher leder an i samtaler om CARGO-tematikken i Maia Urstad sin utstilling

Torsdag 13. februar kl. 21.00
Gratis adgang. Begrenset plass, påmelding til
marie[at]v-o-l-t.no
Visningsrommet USF

En venn beskrev en gang den kunstneriske prosessen som en kombinasjon mellom lange og korte varigheter – lasteskip og speedbåter. Førstnevnte er de tidkrevende, livslange prosjektene som skrider sakte men sikkert fram: kontinuerlige, i noen grad sammenhengende, og forpliktende. Sistnevnte er fantasiflukter, de raske forsyningsreisene, som danner forbindelser med andre temaer, ideer og steder, men som alltid vender tilbake for å nære det større prosjektet. Vi har alle bagasje (om den så måtte ha kommet bort under transit, eller utløst avgift for overvekt).

I en kveld med samtaler om CARGO-tematikken i Maia Urstad sin utstilling, vil kurator Clare Butcher snakke om verdien i det å vente ved bagasjebåndet, som vil eller ikke vil gi oss tilbake de dyrebare gjenstandene vi lastet om bord til å begynne med.

Clare Butcher er kurator og skribent. Hun underviser ved Gerrit Rietveld Academie og er medlem av School of Missing Studies, Sandberg Instituut i Amsterdam. Hun har nylig oppnådd en MFA ved Centre for Curating the Archive, ved universitetet i Cape Town, Sør-Afrika og før det deltok hun på de Appel Curatorial Programme i Amsterdam i 2009.

Det serveres Cape Malay Curry.
Begrensede plasser – påmelding marie[at]v-o-l-t.no


Mer info om utstillingen Cargo.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.