Konsert

BIRTH OF THE COOL

Gil Evans tolket av norske jazzmusikere

Sardinen USF
Torsdag 3. april
Dørene opner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 150/120/50
Forsalg Ticketco.no

OLAV DALE altsaksofon / MICHAEL BARNES baritonsaksofon / ARE OVESEN trompet / FRED JOHANNESEN valthorn / WIGGO VEA trombone / KNUT RISER tuba / DAG ARNESEN piano / SIGURD ULVESETH bass / FRANK JACOBSEN trommer

Det heile starta i kjellarleiligheten til Gil Evans, som etterkvart vart ein base for mellom anna Gerry Mulligan, Lee Konitz og sjølvsagt Miles Davis, der dei såg for seg nye måtar til å instrumentera orkestral musikk. Om verda ikkje var heilt klar for den nye, kule, perfeksjonerte stilen den gongen, så har det i ettertid blitt eit ruvande prosjekt og vesentleg for all moderne jazzmusikk. No blir musikken gjentolka av eit stjernelag av norske jazzmusikarar.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.