Konsert

THE THING

The Thing gjer full gass med garasjerock og improjazz

Sardinen USF
Fredag 21. februar
Dørene opner kl. 20.00
Konsertstart kl. 23.00
Kr 180/160/120
Forsalg Ticketco.no

MATS GUSTAFSSON saksofon
INGEBRIGT HÅKER FLATEN bass
PAAL NILSSEN-LOVE trommer
 
Innimellom samarbeid med mellom anna Joe McPhee og Neneh Cherry gjev The Thing framleis full gass med garasjerock og improjazz. Kvar for seg er alle tre godt etablerte soloartistar, forutan å vera viktige brikker i Atomic og Peter Brötzmann Chicago Tentett. Førestill deg ei blanding av Don Cherry og Motörhead, intens energi og eit telepatisk samspel.

18 års aldersgrense (vergeskjema for dei som har ungdom under 18 med seg er tilgjengelig i døra).
Kjøpte billettar refunderes ikkje.
Rabatterte billettar er berre gyldig ved å vise fram medlemskort eller rabattbevis ved inngangen.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.