Konsert

JAZZOUT: Story Water

Gunhild Seim sitt tingingsverk til Vossajazz 2012

Sardinen USF
Tirsdag 4. mars
Dørene opner kl. 20
Konsertstart kl. 21
GRATIS

GUNNHILD SEIM trompet /TRYM BJØNNES vokal /KLAUS ELLERHUSEN HOLM klarinett, saksofon /PETTER FADNES saksofon /VIDAR SCHANCHE gitar /STÅLE BIRKELAND trommer, elektronikk / BIRK NYGAARD visuals

Gunnhild Seim sitt tingingsverk til Vossajazz 2012 er ein musikalsk fantasi inspirert av tekstar av Rumi om døden og draumens univers. Musikken er ein intens og energisk vakker miks av noise-rock og psykedelisk rock på den eine sida og country og folkemusikk på den andre. Seim har fleire plater ute med Time Jungle og har markert seg som ein sterk komponist og utøvar.
Tilgjengeleg og komplekst; vart og funky.

Gunhild Seim internettside.

18 års aldersgrense (vergeskjema for dei som har ungdom under 18 med seg er tilgjengelig i døra).
Kjøpte billettar refunderes ikkje.
Rabatterte billettar er berre gyldig ved å vise fram medlemskort eller rabattbevis ved inngangen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.