Konsert

JAZZOUT: PAAL-NILSEN LOVE LARGE UNIT

Noregs mest ekspressive trommeslagar har laga eit lite storband etter eige hjarte - gratis adgang

Sardinen USF
Søndag 2. februar
Dørene opner kl. 20.00
Konserstart kl. 21.00
GRATIS ADGANG

JON RUNE STRØM bass
ANDREAS WILDHAGEN trommer
PAAL NILSEN-LOVE trommer
MATS ÄLEKLINT trombone
CHRISTIAN MEÅS SVENDSEN bass
KLAUS HOLM altsaksofon
KASPER VÆRNES altsaksofon
THOMAS JOHANSSON trompet
BØRRE MØLSTAD tuba
KETIL GUTVIK gitar
LASSE MARHAUG elektronikk
 
Noregs mest ekspressive trommeslagar har laga eit lite storband etter eige hjarte. Opprinneleg satt saman for Sjøbygda Kunstnarhus og Moldejazz, men så bra at fleire må få høyra dei. Blanding av komponert og spontan musikk, og sjølvsagt med den ekstreme energien ein ventar seg frå Nilsen-Love. Ein unik sjanse til å få med seg dei nye stjerneskota i skandinavisk improvisasjonsmusikk.  


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.