Konsert

NICO & VINZ

Tidligere kjent som Envy - nå med nytt navn og nytt låtmateriale på Norgesturné

Fredag 11. april Røkeriet USF
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 225/195
Forsalg Billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år. Informasjon her.
Last ned vergeskjema her.

De neste månedene skal Nico & Vinz ferdigstille sitt neste album - hovedsaklig i Los Angeles. Men de har satt av tid til en turné i hjemlandet for å gi publikum en smakebit på det kommende materialet – og ikke minst gi dem en forrykende liveopplevelse. Nico & Vinz gjør som kjent ingenting halvveis.

Fredag 11. april er de klar for Bergen og USF Verftet.

Det er ingen tvil om at det var tilstedeværelsen, sjarmen og energien de utstrålte live som imponerte en samlet norsk musikkbransje på by:Larm i 2010, da Envy vant alles hjerter med ”One Song”. Det siste året har de tatt hele Norden med storm via singlene ”In Your Arms” og ”Am I Wrong”, men det har ikke vært mye tid til overs til konserter. De har fått æren av å opptre på både Nobel-konserten, P3 Gull og  Spellemannprisen – men nå skal altså Nico & Vinz endelig ut på veien og lage show for fansen. Turnéen vil gjennomføres samtidig som lanseringen av ”Am I Wrong” er i full gang i Tyskland.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.