Konsert

KRIS DAVIS

..one method for deciding where to hear jazz on a given night has been to track down the pianist Kris Davis. (New York Times)

Sardinen USF
Fredag 7. mars
Dørene opner kl. 20
Konsertstart kl. 21
Kr 180/160/120
Forsalg Ticketco.no

KRIS DAVIS piano
JOHN HEBERT bass
TOM RAINEY trommer

Ingen utspelte balladar eller standardlåtar her. I staden møter vi eit kjempetalent på piano som strekkjer seg i jakta på tankevekkjande komposisjonar og nyskapande improvisasjon. Som likesinna medskuldige har ho med seg trommeslagar Tom Rainey og bassist Joe Hebert, begge kjende formidlarar av grensesprengjande musikk på undergrunnsscena i New York. Kris Davis er opprinneleg frå Kanada, der ho har studert klassisk piano før ho flytta til New York. Låtane er opne og eksplosive, og ho kvir seg ikkje for å trekkja inn element frå moderne kammermusikk.

18 års aldersgrense (vergeskjema for dei som har ungdom under 18 med seg er tilgjengelig i døra).
Kjøpte billettar refunderes ikkje.
Rabatterte billettar er berre gyldig ved å vise fram medlemskort eller rabattbevis ved inngangen.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.