Konsert

KNUT REIERSRUD BAND

Endeleg kjem han som mange kallar Noreg sin strengemester nr. 1 til Bergen med fullt band

Sardinen USF
Fredag 31. januar
Dørene opner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 200/170/100
Forsalg Ticketco.no

Knut Reiersrud er ein av Noregs mest allsidige og samstundes gjenkjennelege gitaristar. Han hopper uanstrengt mellom groovy blues, vakre folketonar, salmer og dei fleste andre sjangrar. Innimellom 5000 konsertar og over 100 plateinnspelingar har han lært seg å spela det meste som har strenger. Ein musikar som evner å sjå bakover og framover, samstundes som han gjer begge deler betre og betre.

18 års aldersgrense (vergeskjema for dei som har ungdom under 18 med seg er tilgjengelig i døra).
Kjøpte billettar refunderes ikkje.
Rabatterte billettar er berre gyldig ved å vise fram medlemskort eller rabattbevis ved inngangen.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.