Konsert

HELGE LIEN TRIO

Helge Lien har gjesta USF fleire gonger - no med ny trommis i trioen

Sardinen USF
Fredag 28. mars
Dørene opner kl. 20
Konsertstart kl. 21
Kr 180/160/120
Forsalg Ticketco.no

HELGE LIEN piano
FRODE BERG bass
PER ODDVAR JOHANSEN trommer
Samspelet i denne trioen trollbind publikum med eit bredt spekter av stemningar og uttrykk i løpet av ein konsert, samstundes som bandet vekslar mellom halsbrekkande individuelle prestasjoner og telepatisk samspel. Komposisjonane er lyriske, intenst groovy, humoristiske, kraftfulle, og hentar inspirasjon frå den klassiske jazztradisjonen utan å lima seg fast til han.

18 års aldersgrense (vergeskjema for dei som har ungdom under 18 med seg er tilgjengelig i døra).
Kjøpte billettar refunderes ikkje.
Rabatterte billettar er berre gyldig ved å vise fram medlemskort eller rabattbevis ved inngangen.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.