Konsert

DON BYRON QUARTET

Umiskjenneleg Byronsk, med smak av Young, Coltrane og Harris

Sardinen USF
Fredag 21. mars
Dørene opner kl. 20
Konsertstart kl. 21
Kr 180/160/120
Forsalg Ticketco.no

DON BYRON saksofon, klarinett
EDWARD SIMON piano
CAMERON BROWN kontrabass
JOHN BETSCH trommer

Innimellom langvarige samarbeid med Bill Frisell, utforsking av gospelmusikk, komponering for Kronoskvartetten, pop med Suzanne Vega og rock med Vernon Reid, har Don Byron beholdt ein kvartett med musikarar i verdsklasse, der han får brukt sin eigen fantasi og skapartrong. Ekstreme tekniske ferdigheiter vert blanda med sterke kompositoriske evner - resultatet står på akslane til Lester Young, John Coltrane og Eddie Harris - men energien og låtane er umiskjenneleg Don Byron.

18 års aldersgrense (vergeskjema for dei som har ungdom under 18 med seg er tilgjengelig i døra).
Kjøpte billettar refunderes ikkje.
Rabatterte billettar er berre gyldig ved å vise fram medlemskort eller rabattbevis ved inngangen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.