Konsert

BMX med Per Jørgensen + Stein Urheim Solo

Helaften med dobbel sleppefest

Sardinen USF
Fredag 14. mars
Dørene opner kl 20
Konsertstart kl. 21
Kr 180/160/120
Forsalg Ticketco.no

STEIN URHEIM, gitar
Spellemannsnominasjon med Mari Kvien Brunvoll, Åresong med Gabriel Fliflet og tett samspel med H. P. Gundersen. Når Stein Urheim plukker opp gitaren får han dei rundt seg til å låta betre. I kveld er vi heldige nok til å få han heilt for oss sjølv.
 
BMX
PER JØRGENSEN trompet, vokal
NJÅL ØLNES saksofon
THOMAS T DAHL gitar
ØYVIND SKARBØ trommer
BMX starta i 2006, opphavleg meint som eit eingongstilfelle inspirert av Motian/Frisell/Lovano-trioen, men utvikla seg raskt til mykje meir. Med i hovudsak originalt materiale søkjer gruppa å utvikla songar i sanntid under kvar einaste framføring og å gje musikken ei kjensle av vakker utforsking. Per Jørgensen er kjend som ei unik røyst, både på trompet og ved hjelp av stemmebanda, og har bakgrunn som gitarist i Bergen Bluesband og som trompetist i Jøkleba, for å nemna ørlite.

18 års aldersgrense (vergeskjema for dei som har ungdom under 18 med seg er tilgjengelig i døra).
Kjøpte billettar refunderes ikkje.
Rabatterte billettar er berre gyldig ved å vise fram medlemskort eller rabattbevis ved inngangen.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.