Konsert

BLACK MOTOR feat. VERNERI POHJOLA

Finsk jazz i beste improånd - med trompetisten Verneri Pohjola

Sardinen USF
Fredag 14. februar
Dørene opner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 180/160/120
Forsalg Ticketco.no

VERNERI POHJOLA trompet /SAMI SIPPOLA saksofonar /VILLE RAUHALA kontrabass /SIMO LAIHONEN trommer

Den finske supertrompetisten Verneri Pohjola slår seg saman med improvisatørane i Black Motor - med referanser til Ornette Coleman, Frelsesarmeen og Albert Ayler -  for eit intenst, men lyrisk samarbeid. Allaboutjazz.com: "Triumphant collaboration by excellent, strong-minded musicians."

Hør Black Motors her.

18 års aldersgrense (vergeskjema for dei som har ungdom under 18 med seg er tilgjengelig i døra).
Kjøpte billettar refunderes ikkje.
Rabatterte billettar er berre gyldig ved å vise fram medlemskort eller rabattbevis ved inngangen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.