Teater

BIT Teatergarasjen: Tell me love is real - Zachary Oberzan (USA)

Samtidig som Whitney Houston blir funnet død vinteren 2012 i et badekar på Beverly Hilton Hotel, forsøkte Zachary Oberzan å ta sitt eget liv med den samme nervepillen Xanax, på et annet hotell

Studio USF
Onsdag 26. februar kl. 19.00
Torsdag 27. fbruar kl. 19.00
Kr 220 / 110
Forsalg Billettservice.no

Oberzan overlevde selvmordsforsøket og startet en langsom innhenting av sitt eget liv på psykiatrisk anstalt, noe som nå har resultert i forestillingen Tell Me Love Is Real.

Hva er livet og hvorfor skal vi leve det - slik vi får det kastet mot oss som en galskapens og forbløffelsens kriminalroman vi er tvungent til å lese, med omstokkede kapitler, ofte komplett uforståelig? Kjærlighet er et et av svarene. I jakten på et forbilde og en veiviser i tilværelsens pendelsving mellom hjertet og grav, påkalles spøkelsene fra Buddy Holly, Amelia Earhart, Bruce Lee og Serge Gainsbourg, og en rekke andre, men sterkest av alle lyser Leonard Cohens ord: "I am not the one who loves/ It's love that chooses me." 
"Vår venn Albert Camus sa at det bare finnes ett virkelig filosofisk spørsmål: skal vi begå selvmord eller ikke. ... det ironiske ved det hele er at de som best forstår aldri vil se forestillingen fordi de er for deprimerte til å komme seg ut av senga. Det er synd, for den inneholder mye humor som vil gjøre dem godt.” (Zachary Oberzan).

Hva er livet og hvorfor skal vi leve det - slik vi får det kastet mot oss som en galskapens og forbløffelsens kriminalroman vi er tvungent til å lese, med omstokkede kapitler, ofte komplett uforståelig? Kjærlighet er et et av svarene. I jakten på et forbilde og en veiviser i tilværelsens pendelsving mellom hjertet og grav, påkalles spøkelsene fra Buddy Holly, Amelia Earhart, Bruce Lee og Serge Gainsbourg, og en rekke andre, men sterkest av alle lyser Leonard Cohens ord: "I am not the one who loves/ It's love that chooses me."

"Vår venn Albert Camus sa at det bare finnes ett virkelig filosofisk spørsmål: skal vi begå selvmord eller ikke. ... det ironiske ved det hele er at de som best forstår aldri vil se forestillingen fordi de er for deprimerte til å komme seg ut av senga. Det er synd, for den inneholder mye humor som vil gjøre dem godt.” (Zachary Oberzan).

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.