Foredrag

Tea time med Marc Eberle

Dagen før sesongåpning med The Cambodian Space Project, inviterer BIT Teatergarasjen til et møte med den anerkjente dokumentarfilmskaperen Marc Eberle

Gratis adgang.
Dagen før sesongåpning med The Cambodian Space Project, inviterer BIT Teatergarasjen til et møte med den anerkjente dokumentarfilmskaperen Marc Eberle. Eberle, som bor i Kambodsja, slipper oss inn i sitt arbeid som filmskaper, deriblant sitt pågående dokumentarprosjekt om Srey Thy, vokalisten i The Cambodian Space Project.

Marc Eberle has previously directed documentaries for BBC, HBO, ARTE, NDR, WDR, SWR, BR, MDR, ZDF and Discovery Channel in Oman, Pakistan, India, Nepal, Laos, Vietnam, Cambodia and Burma. Join him at tea time!


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.